Spinning ELIXIA

Ny runde med spinning

Spinning Bryne CK hos ELIXIA Bryne torsdag kl 19.30. Frode er instruktør denne gang – han har opplegget for økta klart:

Da var vi klar for en ny runde med spinning. Den kommende timen vil bli en «non-stop» økt på ca. 80 minutter – og med god, gammel rockemusikk som taktholder er jeg sikker på vi skal få opp både pulsen og temperaturen. Timen er en kombinasjon av bakke og tempo – vi skal jobbe oss opp mot en topp (til «maks» puls)  før vi går løs på tempodelen som inneholder 3 topper. Her vil målsettingen være å jobbe med høy fart og belastning over tid og med glede i hvert tråkk. Oppfordrer alle til å benytte pulsklokke (fint tips til farsdagpresang !) og ta med 2 drikkeflasker. Ta på Norges fineste sykkeldrakt og bli med 🙂

Dette blir ei kanonøkt med bra trykk hele veien – god trening en mørk og kald høstkveld. Husk påmelding via klubbens hjemmeside – åpner tirsdag kl 18.

Share this nice post: