Spinning ELIXIA

Da var vi i gang med spinning

Sesongens 1. spinning Bryne CK vel gjennomført hos ELIXIA Bryne. Et imponerende antall, ca 35 stk, møtte opp i fin BCK-drakt for ei kvalitetsøkt på spinning-sykkelen. Rolf-Helge loste oss trygt og godt gjennom ei hard og effektiv intervalløkt. Etter en god oppvarming til lokal musikk fra Karmøy (!!) var det tid for å pushe grensene litt. Vi var gjennom totalt 4 intervaller av noe ulik varighet, ca 7 – 9 minutter på hver. Intervallene starta relativt rolig mellom 75-80 % av maks og ble avslutta opp mot 90-95 % av maks for de som kjørte ”all in” mot slutten. Rolig nedsykling og bøy og tøy til slutt – vi holdt totalt på i ca 1 time. Ca 10 ledige sykler denne gangen – regner med at også disse finner sin rettmessige eier i løpet av høsten/vinteren, slik at vi kan kjøre på med full sal framover. Velkommen tilbake torsdag om en uke – da er det Frode som har ansvar for økta.

Share this nice post: