Spinning ELIXIA

Fortsatt goe gang på spinningen !

Takk til Siri for ei god spinningøkt torsdag kveld hos ELIXIA Bryne. Etter noen minutter med rolig oppvarming var det «på jobb» og inn i en hard bolk på drøye 20 minutter. Pulsen gikk gradvis oppover, slik at det ble noen minutter med terskeltrening mot slutten av arbeidsperioden. Etter en liten pause var det inn i en ny bakke med ca samme lengde og intensitet. Fin kombinasjon av styrketråkk og tråkk med høyere frekvens. Med nedsykling og bøy og tøy til slutt holdt vi på i ca en time. Som vanlig bra oppmøte – men, noen flere ledige sykler denne gangen. Det nærmer seg slutten på sesongen for spinning hos ELIXIA Bryne – vi holder det gående ut mars måned. Neste uke er det Stian som er instruktør – velkommen tilbake da!

Share this nice post: