Spinning ELIXIA

Bånn gass på spinning !

Mr Intervall – Stian – tok oss med på ei typisk intervalløkt hos ELIXIA Bryne denne gangen. 7 x 4 minutter med ca 3 minutter pause mellom hver intervall. Hardt og vondt skal det være når det står på, godfølelsen kommer for fullt etterpå. Raskt opp i sone 3 (minimum 83 % av maks) på hver intervall – en tur innom sone 4 av og til skader vel heller ikke.  Vi får heller lø på med mye rolig trening ellers i uka – ca 80 % av treninga skal jo ideelt sett foregå i sone 1 (inntil 75 % av maks). Oppvarming i forkant og nedsykling i etterkant – økta var over på en drøy time. Påmeldingen i forkant viste full sal, men jeg registrerte 3 ledige sykler. Husk å gi beskjed dersom du har meldt deg på men likevel ikke kan komme, slik at plassen eventuelt kan gå til en annen. Uansett, utrolig inspirerende og kjekt å se at vi fyller salen uke etter uke med spreke og treningsvillige BCK-ere.

Share this nice post: