Spinning ELIXIA

Spinngalne BCK-ere !

Nok en vel gjennomført spinning hos ELIXIA Bryne med ”goe gang” og full sal (en ledig sykkel). Frode tok oss med på ei gild, hard og effektiv økt på sykkelen – ikke mye fred å få underveis. Men, desto bedre er følelsen etterpå. Først en dose oppvarming i noen gode minutter. Så var det bare å fokusere på arbeidsoppgaver i en solid bolk med vekt på en kombinasjon styrketråkk og noen litt ”lettere” partier. Men, ”non-stop” uten særlig rom for pauser underveis. I hele denne arbeidsperioden skulle pulsen helst ligge opp mot 87 % av maks. Avslutningen av denne bolken tror jeg bringer de fleste et godt stykke ned i kjellertrappa – spurt siste 30 sekunder skviser ut siste rest av krefter. Til slutt rolig nedsykling og bøy og tøy. Totalt holdt vi det gående i drøye 70 minutter. Tror alle har meget godt utbytte av slike økter, i en kombinasjon med f eks rolig langkjøring og eventuelt annen type trening. Uansett, vi bygger oss nå opp til sesongens mange utskeielser – her er det bare å stå på for fullt videre framover. Neste gang er det Rolf Helge sin tur – ikke godt å vite hva den karen kan finne på !

Share this nice post: