Spinning ELIXIATreningsrapport

Spinningen er i gang !

Da var vi godt i gang med spinning BCK hos ELIXIA Bryne igjen – etter et par ukers vel fortjent juleferie. Kanonstart på det nye året med venteliste og helt full sal – gledelig stor treningsiver og mange BCK-ere med ”skumle” hensikter nå når sesongen nærmer seg. Spinngalne Vegar tok oss denne gang med på en utfordrende 70 minutters økt – etter han først hadde hatt ELIXIA Bryne sin 90 minutters langkjøring! Vi starta med oppvarming i ca 10 minutter. Så kjørte vi i gang med en fin kombinasjon av styrketråkk og partier med mer tempo – denne fasen varte ca 2/3-deler av økta. Til slutt en hard periode på ca 10 minutter, hvor vi hele tiden skulle ligge på terskel. Denne bolken mot slutten av økta kjentes godt i beina etterpå. Rolig nedsykling og bøy og tøy til slutt. Alt i alt en fin økt som passer godt på denne tida av året – kanskje i kombinasjon med intervalltrening og rolig langkjøring. Neste gang er det Lillian som skal lose oss trygt gjennom en ny økt som garantert gir godt treningsutbytte. Husk bare å melde deg på – her blir det garantert kamp om plassene framover!

Share this nice post: