Spinning ELIXIA

Ny dag for spinning

ELIXIA Bryne endrer litt på planen sin når vi nå er over på nytt år. Det betyr igjen at vi må endre litt på tidspunktet for vår spinning. Nytt tidspunkt fra januar av blir torsdager kl 20.05. Første spinning på nyåret blir da førstkommende torsdag – vi kommer tilbake med litt informasjon om økta når det nærmer seg. Vi håper at nytt tidspunkt passer godt for alle som har lyst til å være med på spinning i regi av BCK – velkommen til gamle travere og nye spinnere !

Share this nice post:

2 kommentarer om “Ny dag for spinning

  1. va jo lurt å legga spinninga på samme dag som utetrening i adle år he me slede mæ å få te felles trening nå varte dæ lett elle kæ

    1. Lei kollisjon, men det blir vanskelig å holde på onsdagen slik planen til ELIXIA Bryne er satt opp nå. Torsdag er da det eneste praktiske alternativet.

Det er stengt for kommentarer.