Spinning ELIXIA

Full fart på spinningen

Goe gang på spinningen også denne onsdagen – nå med Lillian i førersete. Hun tok oss med på en hard og effektiv intervalløkt som nok førte til både svette og høy puls for samtlige av oss. Men, det er jo bare positive tanker og glede i hvert et tråkk ! Økta begynte med en god oppvarming på ca 10 minutter. Så fyrte ”spinnvidle” Lillian i gang med 6 knalltøffe intervaller på 4 minutter hver – med en kjærkommen pause på et par minutter mellom hvert drag. Pulsen skulle ligge mellom 85 – 95 % av maks på intervallene. Vi var vel knapt nede på sete i løpet av dragene, slik at pulsen kom rimelig fort på plass på riktig nivå. Rolig nedsykling og litt bøy og tøy til slutt – til sammen trente vi i ca 1 time. Tilnærmet fullt hus også denne gangen – imponerende frammøte ! Kommende onsdag er det en ny runde med Frode om instruktør. Kjenner jeg han rett blir også den økta en dose trening av den rimelig harde sorten. Men, det fine med spinning er jo at vi bestemmer selv hvor hardt og brutalt det skal bli. Uansett, dette er en fin og effektiv treningsform nå i mørketida. Husk bare å kombinere med både hvile og roligere økter, så blir dette bra når alvoret nærmer seg !

Share this nice post: