Spinning ELIXIA

Styrke i hvert et tråkk !

Spinningen denne onsdagen var av den seige og tunge sorten. Det var nemlig fullt fokus på styrketråkk – under god veiledning av Vegar. Meget bra trening på denne årstida, slik trener visstnok eliten også. Her var det bare å vri solid på pluss for å få skikkelig motstand på sykkelen. Bolker med styrketråkk på hhv 2, 4, 6, 8, 6, 4, 2 minutter – 2 minutter med aktiv hvile mellom hver bolk. Puls i sone 3 (rundt 83 % av maks) når vi kjørte bolkene med styrketråkk. En slik økt passer godt i forhold til det å ha fokus på teknikk, sittestilling og et jevnt tråkk. Oppvarming noen minutter i forkant og rolig nedtrapping i etterkant. Vi holdt på i totalt ca 70 minutter – denne treninga skal kjennes i lår og legger når en er ferdig. Også denne gangen var oppmøte meget bra – kjekt å se noen nye ansikter dukke opp hver gang, i tillegg til den ”harde kjernen”. Vegar hadde som vanlig også mange nyttige tips å komme med i løpet av økta. Kommende onsdag er det Lillian som skal sørge for at vi får en ny dose med svette og høy puls. På med BCK-drakta og bli med du også !

Share this nice post: