Spinning ELIXIA

Kjekt med spinning

Enda noen flere ville spinne denne gangen – det var kun 8 ledige sykler i salen. Det er meget bra når vi nettopp har starta opp. Når vinterkulda setter inn for fullt fyller vi garantert opp de siste plassene – fint syn med full sal av glade syklister i fine BCK-drakter. Denne gang var det Rolf Helge som loste oss trygt gjennom økta. Vi holdt på i en drøy time. Rolf Helge annonserte styrketråkk i forkant, men timen var vel mer av type tradisjonell intervall. Etter en god oppvarming jobba vi hardt i 4-6 minutter noen ganger, med en pause på 3-4 minutter mellom hver intervall. Meget bra trening, med puls over 90 % ved slutten av intervallene. Intervallene varierte mellom tunge tråkk og mer tempo på litt lavere belastning – hardt blir det uansett ! Rolig nedsykling og litt bøy og tøy til slutt. Rolf Helge krydrer jo alltid timene med litt quiz, så nå vet alle at Rogaland høyeste fjelltopp heter Vassdalseggen (1 658 moh). I tillegg får vi jo alltid gode tips når det gjelder trening, kosthold og drikke. Neste onsdag er det Stian som tar utfordringen med å være instruktør. Ønsker alle velkommen igjen – husk påmelding fra mandag kl 18.

Share this nice post:

En kommentar om “Kjekt med spinning

Det er stengt for kommentarer.