Spinning ELIXIATreningsrapport

Spinningen er i gang !

Vi klarte nesten å fylle hele salen til sesongens første spinning i regi av Bryne CK – gledelig at opp mot 40 stk stiller opp allerede til første økta. Frode Mehus var kveldens dyktige og inspirerende instruktør. Han hadde sydd sammen en imponerende pakke (kalt + 87 %) som gjorde at vi fikk kjørt oss skikkelig, men det er vel det vi kommer i form av? Starta relativt rolig med god oppvarming over 2 sanger. Så var det ”på jobb” og bare å gå i gang med hardkjøret. Vi var over 2 lange og bratte fjell, med en liten ”pause” mellom. Til sammen tok dette ca 1 time. Her var det mye hardkjør, for egen del sto jeg med ene foten godt nede i kjellertrappa i lengre perioder og var opp mot 90 % av makspuls mot slutten av intervallene. Men, det er ”glede i hvert tråkk”. Til slutt var det litt rolig nedsykling og bøy og tøy i noen minutter. Alt i alt en meget bra økt på drøye 70 minutter som jeg tror alle hadde godt treningsutbytte av. Vi satser på å se alle sammen pluss noen til neste onsdag når Rolf Helge har ansvaret for økta – da fyller vi salen helt opp !

Share this nice post:

En kommentar om “Spinningen er i gang !

Det er stengt for kommentarer.