Spinning ELIXIA

Spinningen starter nå

Vi starter som tidligere annonsert opp med spinning i regi av Bryne CK denne uka. Fast tidspunkt framover blir onsdager kl 20.15 i lokalene til ELIXIA Bryne. Det er Frode Mehus som har ansvaret for første økta onsdag 2. november. Han melder om følgende opplegg for timen:

Målet for økta er å jobbe på eller så tett opptil terskelsone som vi klarer – vi skal ligge på 87 – 92 % av maksimal puls i to økter (noe individuelt hvor terskelverdiene er). Vi skal ha fokus på visualiseringstrening – vi skal sykle sammen som lag og vi skal over to fjell. Første del av økta er det mye stigning, før vi går i brudd og kjører mer aggressivt inn mot siste fjell – hele tiden med fokus på arbeidsoppgaver og visualisering. Musikken er av god gammel årgang som jeg betegner som god arbeidsmusikk. Det kommer til å gå fort og vi skal “stå i døra ned til kjelleren” det meste av timen. Men, det kommer til å være glede i hvert tråkk!

Da er det bare å ønske velkommen til ny spinningsesong – håper mange medlemmer har lyst til å være med på dette opplegget utover vinteren.

Share this nice post: