Spinning

Posted on Posted in Spinning ELIXIA

Lillian tok oss med på en time med relativt hard trening hos ELIXIA Bryne torsdag kveld. Etter en god oppvarming på noen minutter, bar det rett inn i en bakke på drøye 20 minutter. Ca 10 minutter i sone 3 (80-83 %), deretter ca 10 minutter opp mot terskel (84-87 %) før vi avslutta et par minutter over terskel og med spurt ”all in” siste 15 sekunder. Etter en aktiv pause på ca 3 minutter, var det i gang med ca samme opplegg en gang til. Men, denne gang med kortere tid i sone 3 og tilsvarende lenger periode opp mot terskel. God og effektiv trening nå som alvoret nærmer seg. Meget bra oppmøte i dag, mangler ikke mye på full sal. Neste gang kjører nok Frode den etter hvert så berømte (berykta?) pesøkta – kan fort bli bra det.

Share this nice post: