Garborgriket Rundt

Garborgriket rundt 2018, vel blåst!

Da var vårens vakreste eventyr, Garborgriket rundt gjennomført.

Årets arrangement var flyttet fra Bryne sentrum til Vestly skole på grunn av trafikale utfordringer i og rundt Storstova og utfordringer med nye regler rundt vakthold i sterkt trafikkerte områder.

Årets løype var 64 km og gikk gjennom områder som er noe av det vakreste Jæren har å by på.

Været var bra, stemningen var bra og alt lå til rette for en perfekt dag, noe det også ble.

En stor gruppe fantastiske mennesker som sto på som vakter og hjelpemannskap i mål området gjorde dette til et fantastisk ritt.

Vakthold: Bryne er så heldig å være den klubben i landet som har flest utdannede vakter, det skal vi være stolte av. Vi har en dugnadsånd i klubben som vi kan være utrolig stolt av, viljen til å hjelpe til med å gjennomføre ritt og stå på vakt er stor og dette gjør jobben til styre og rittledelse veldig enkel.

Målområdet: det gikk som en drøm, alt gikk etter planen og et fantastisk mannskap i målområdet gjorde både start og målgang til en opplevelse. Vil trekke frem de som var ansvarlig for «menyen» det er ikke mange ritt som kan skilte med så mye godt til rytterne etter målgang og de som sto ansvarlig for dette skal ha en stor takk, det var fantastisk.

Tidtaking og organisering av sluser, målgang, få ryttere på plass slik at trafikken ikke ble hindret gikk veldig bra. Sanitære forhold med garderober og toalett var også bra.

Rytterne: det var «møje skrøyd» å høre fra rytterne, svært fornøyde med start og mål på Vestly, svært fornøyd med lengden og hvor krevende rittet var. Alt i alt var det bare godord å høre i etterkant. Vi hadde 1 ulykke oppe på Eikelandsmyrå, det gikk heldigvis bra. Hun som skadet seg ringte meg noen timer etter på og takket for flott ritt og fortalte at det gikk veldig bra og at det kun var sårskader og at hun var forslått.

Å være ritt leder på årets ritt har vært en drøm, alle har bidratt noe helt enormt og det har bare vært smil å glede.

En stor takk til et utrolig bra team som har vært med på krevende oppgaver og tatt utfordringer på strak arm, alt fra dugnadslister til kjøkkenplanlegging.

En enormt stor takk til vaktene som sørget for at dette gikk så bra og ikke minst at så mange var villige til å bidra.

Har akkurat mottatt rapporten fra NCF og der er det mange punkter som bemerkes med «over NCFs forventninger»

Jeg er enormt stolt av å være del av Bryne Cykle Klubb, vi får det til og viser andre klubber at det er mulig å gjennomføre selv med vanskelige regler.

 

Tusen takk til alle som bidrog til at dette ble en festdag!!
Rittleder Håvard Erga

Share this nice post: