Nyhet diverse

Vestec Ritta 2017

Da var Vestec Ritta 2017 vell blåst. Takk til deltakere og dugnadhjelp for fremragende innsats,

Det knyttet seg stor spenning rundt avviklingen rundt nøytraliseringen av tiden mellom Byrkjedalen og Veen, puljene som lå i tet både på Sirdalen – Bryne og Lysebotne – Bryne gikk rett inn i Kolonnen uten stopp og startet samlet på Veen.

Lederpuljen på ca 17 ryttere på Sirdalen – Bryne kjørte samlet til noen km etter Bue før Bjarte Gausel fra Forus og Gausel Sykkel/TPG og Bjørn Helland fra Sandnes SK fikk en luke som bare økte frem mot mål, spurten vant Bjarte og kom i mål lå tiden 2:24:17

Beste Bryne CK rytter ble Geir Henning Larsen som kom inn sammen med feltet på 2:25:11

Raskeste jente fra Sirdalen til Bryne ble Irene Kristin Eikemo fra Forus og Gausel Sykkel / TPG på tiden 2:26:47 etterfulgt av Andrea Terjesen Bryne CK  med tiden 2:34:17 og Julie Kristina Fatnes Sandnes SK 2:39:30

Fra Lysebotn var det stor Sandnes dominans i tet gruppen, også her gikk første pulje rett i kolonnen og kom samlet ut i Veen, En meget sterk pulje anført av far og sønn Ellingsen kjørte taktisk klokt over mot Nedrebø hvor en gruppe på 3 Sandens ryttere klarte å stikke i fra , oppløpet ble meget jevnt, men den «gamle»mesteren Jone Ellingsen fikk noen cm på lag kompis Kristjan Osaland og stakk av med seieren på tiden 3:50:49, 3. plassen gikk til Anders Buland

Beste Bryne CK rytter ble Thomas Nærland og Einar Lode som kom inn på 3:53:02

raskeste jente ble Lizzy Edmundson fra TOSK på tiden 4:26:27 etterfulgt av Agnieszka Janicka

Fra Bogafjel SK på tiden 4:29:42 og Siv Bråten Hauge fra TOSK på tiden 4:43:27

Amy Mir ble beste Bryne CK jente med tiden 5:25:30, etterfulgt av Kate Egeland Johanesen og Monica Hagenes  med tiden 5:44:09

Full resultat liste fra dagens Vestec Ritt finner du på Turritt.com

Vi hadde også i år dessverre noen stygge ulykker, men har fått tilbakemelding om at det har gått tilsynelatende bra med alle sammen, og vil ønske de forulykkede god bedring.Til tross for store utfordringer før rittet angående nevnte kolonne, vil vi i Bryne CK takke for forståelsen dere har vist og for deltakelsen til tross for et «litt annerledes konsept» en det vi er vandt med , men jeg vil påstå at vi fikk kåret to rettmessige vinnere og håper og tror de aller fleste fikk seg en god sykkelopplevelse.

Noen bilder fra dagens begivenhet finner dere her

Maren Berge Espedal sto i Byrkjedalen og tok bilder , disse kan sees her 

 

 

 

Share this nice post: