Nyhet diverse

Colorline Tour vel gjennomført

Da var Colorline Tore 2017 vel blåst og  følgende tilbakemeldinger kommer fra Idar og Kenneth,

Da var årets mål med BCK laget gjennomført. Må takke Kenneth Ueland for veldig bra opplegg. Transport, hotell, hele pakka fungerte perfekt og også en stor takk til støtteapparatet. Kan tenke meg det tok litt tid å fylle disse 170 flaskene med vann og sportsdrikk, Uten dere hadde ikke dette vært det samme
En super gjeng på laget, ett knallflott vær, vannet ligger helt stille, blå himmel, fossefall og hvite topper på fjellene. Treng en å si mer…Fantastisk. Takk for turen alle sammen – Idar

 

Vell hjemme, blitt hydrert igjen og krampen har endelig gitt seg
Takk for en knall kjekt tur med hele reisefølge. Mye lott og løye ila to kjekke dager
Når det gjelder innsatsen til samtlige på 5:45 laget så var den fantastisk. Front-bil som rydda veg og langeteamet som holdt logistikken i orden til en 1 mins langestopp på Bygland. Hele laget ofret seg hele tiden for å holde tidsskjemaet. Rulla fungerte utmerket og vi syklet veldig jevnt mil etter mil. I tillegg til å kjempe mot det harde tidsmålet hadde vi(jeg) Bogafjell i tankene under vegs. Ved 105 km var det dødt løp og vi lå likt tidsmessig med dem. De første 4 timene var vi aldri under 14 stk på rulla, men gradvis etter det ble det helt naturlig tynnere i front med resten i sekken. Vi valgte å holde farten lik fordi tidsmålet tillot ikke å sette ned farten så vi måtte bare holde trøkket. Kjørte låst rulla og kontrollert opp alle bakker. Ved toppen av Bykle måtte vi kjøre med alt det laget hadde igjen av krefter mot mål for å nå tidsmålet. Vi fikk i tillegg beskjed om en ledelse på 3 minutter på Bogafjell, så det ga enkelte en ekstra boost videre. Litt motvind gjorde at de få minuttene vi hadde på tidsskjemaet gradvis ble spist opp. Inn mot mål-seilet ble det en sekundstrid som var mer close en hva vi selv trodde.
Endelig tid ble 5:44:43, 17 sek margin til tidsmålet så det var nesten ikke til å tro. Parkerte Bogafjell til slutt med 6 minutter. Snittfart på nærmere 37 km/t og 2,9-3.0 i watt/kg blant wattgutta viser at det gikk jevnt fort hele tiden. For en laginnsats! Fantastisk jobbet alle sammen. Idag var det garantert glede i hvert tråkk hos samtlige. Takk for en kanon ritt

-Kenneth

Share this nice post: