Nyhet diverse

Spinning info

Spinning – Trenings Informasjon

Da er vi klare for å starte opp med spinning i Time Hallen, vi har pr nå fått 18 sykler på plass og venter de siste 7 syklene ca. 10 februar. Foreløpig så setter vi opp torsdagen som fast spinning dag, men vi har jo muligheten til å lage til mye mer både i spinning salen og Styrkerommet. De instruktørene som ønsker å kjøre en økt utenom Torsdagen, legger ut beskjed om det på Facebook siden.

Påmelding info.

Vi kommer til å annonsere timene på Bryne CK sin Facebook side. For å melde seg på timen gjøres dette på følgende måte. Trykk på «Like» under beskjeden viss du vil melde deg på. det er for øyeblikket 17 plasser, og de 17 første  på like lista vil da få plass på timen, vis du har meldt deg på, men finner ut at du ikke kan gå på timen like vel, må du huske på å gå inn og trykke på «Like» knappen igjen for å avregistrere deg, da vil nr 18 på listen rykk opp en plass og få plass på timen.

 

DERFOR ER DET VIKTIG AT DU IKKE TRYKKER «LIKE» BARE FOR Å LIKE INNLEGGET, LIKE FUNKSJONEN PÅ DETTE INNLEGGET ER FOR KUN FOR PÅMELDING.

Reinhold

Du må også ta med en egen fille/klut som du bruker til å tørke av sykkelen / gulvet etterpå, på den måten slipper vi å bruke opp tørke papiret til skolen, flere Spray flasker skal bli kjøpt inn. Det er også viktig at vi alle er med å bidra til å holde salen ren og ryddig etter endt time. Sånn at vi slipper klager fra skolen som bruker salen på dagtid.

Det er fult mulig å bruke garderobene og dusjene i hallen,

Styrkerommet

Vi kan også disponere styrkerommet som ligger vegg i vegg med spinning rommet, men her kan det også være andre brukere, så her må vi bare tilpasse oss på best mulig måte og ta hensyn til eventuelt andre brukere.

Share this nice post: