Treningsrapport

Treningstur med glede i kvært tråkk!

Tusen takk til alle 14 som var med på dagens treningstur! Det vart en kjempefin tur i kjempefint januar vær! Vi følgte jamt over oppsatt løype som annonsert på forhånd. Langs sjøen fikk vi en punktering, men det fikset kyndige hender fort opp i! Videre mot Hå Gamle Prestegard for samlet fotografering. Videre sørover og til slutt inn feil vei på Nordsjørittet på Varhaug opp til Elgane. Der ifra videre til Karlsbu ned til Undheim og inn mot Lyefjell! Heldigvis for rett etter at vi delte oss der røk girøret på sykkelen min! 🙂 Fikk et par kilometer oppover til fots da! Håper anledning snart byr seg igjen med en slik tur, det gir mening med en lørdag etter det samkvemmet med så mange positive sjeler! Håper de fleste stiller på gåturen som Trond har annonsert her på denne siden i morgen! Se bilder.

Share this nice post: