Nyhet diverse

Spinning informasjon

Hei Spinning venner

Bryne CK har nå i mange år hatt faste vintertrening på torsdagene på Elixia Bryne, denne treningen har vi som klubb ikke betalt noe for og vi har hatt et veldig godt samarbeid med Elixia Bryne angående dette, men alt har sin ende. Nå går SATS ELIXIA tilbake på den muntlige avtalen Bryne CK har med Elixia Bryne og ønsker å inngå en ny avtale i tråd med deres retningslinjer . Styret har behandlet tilbudet vi har fått på leie av spinning salen på siste styremøte 18 November og besluttet at vi kommer ikke til å inngå noen ny avtale med Elixia Bryne. Dette medfører at spinning timen på torsdager opphører med umiddelbar virkning. Vi synes dette er veldig trist, men vi jobber med å finne en ny løsning og et alternativ til Elixia Bryne og  kommer tilbake med mer info når vi har fått sett på div. alternativer.

 

Share this nice post: