Sportsliggruppe

Oppsumering fra NM i Bodø

Da er årets NM for Bryne CK Damer Elite avsluttet, og alle har kommet seg vel hjem etter et flott og innholdsrikt arrangement av Bodø Cykleklubb.

Vi har heldigvis denne gang ikke hatt noen uhell av betydning, hverken på rittene eller treningene der oppe.
Bryne sine jenter viste godt igjen i feltet, med god offensiv kjøring, og var med på flere bruddforsøk både på gaterittet og på fellesstarten.
Man kan trygt si at Bryne var med å ”gjorde” rittene.
Resultatmessig har dette vært meget bra for jentene. Gull på lagtempo, bronse på fellesstarten og forøvrig flere gode plasseringer. Dette var nok også med på å bidra til at to av jentene våre skal representere landslaget på det neste store UCI etapperittet for damer, som skal kjøres i Tyskland.
Det er mye logistikk som skal til for at alt skal gå sånn noenlunde smertefritt gjennom en uke med flere øvelser som jentene skal være med på.
Her har Tone Hatteland Lima hatt så å si full kontroll. En bil her, en bil der, hent der, kjør der. Det blir ikke mye fritid å nyte for ”hjelpemannskapet” før kvelden faller på.
Det er også mye vasking, mekking, mat og drikke som skal koordineres før, under og etter rittet. Og derfor takker vi spesielt Terje og Ruth Hatteland for deres bidrag på NM, og som kjørte ”camperen” sin helt opp til Bodø, hvor den har vært i bruk på samtlige ritt som Bryne jentene har deltatt på. Vi har også nytt godt av flinke og ivrige foreldre som har bidratt på hver sin måte under NM.

Jentene takker for all oppbakking og støtte,og ser fram til fortsettelsen videre i sesongen.

Jone Terjesen

Uttak til kvinne landslaget finner dere her 

Share this nice post: