Nyhet diverse

Nytt år og nye muligheter

 

Hei alle sammen

Da er det på tide å få takke for en trivelig kveld på årsfesten, jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgaven som ny leder i Bryne Cykleklubb. Det å overta stafett pinnen fra Marton ser jeg på som en stor ære, heldigvis så kommer ikke Marton til å forsvinne helt fra BCK og vil være en god støttespiller i tiden som kommer, det er mye nytt å sette seg inn i og mye som skal læres. Men jeg har et godt gjeng med til å hjelpe meg og ikke minst alle ildsjelene i klubben som brenner for sykling i en eller annen form.

Det gamle og nye styret skal samles 23 februar, for en «hand over» og det nye styret skal begynne se fremover og legge videre planer for 2016, mye er alt fastsatt mht. ritt etc. men noe nytt vil der bli.

Ser for meg at det vil bli en klubb kveld, der noe av dette vil bli presentert, her må vi komme tilbake til tid og sted når vi nærmer oss.

Medlemskap og lisens.

Dere har nå fått en mail fra Berge angående betaling av medlemskap for 2016 og lisens, dette gjøres ved å logge seg på  https://minidrett.nif.no/ og betales med kort . Det samme gjøres med lisensen.

Det er blitt satt en tidsfrist på dette. Medlemskapet må være betalt før 29 februar.

 

 

Share this nice post: