Gåturer

Gåturen 20.12.15 Edlandsvatnet – Bursfjedlet

I oppholdsvær og 10 grader var vi 4 stk som fant tid til å gå tur på denne søndags morgen før jul. Vi parkerte ved Nese skogen ved Edlandsvatnet og gikk deretter langs merket løype opp mot Nonsfjedlet. Før vi kom opp til toppen, svingte vi av videre mot Bursfjedlet. Det blåste friskt på toppene og da vi ankom varden på Bursfjedlet, 356 m.o.h etter ca 1 1/2 time var det vanskelig å holde seg på beina. Da var det godt å stå i live bak varden mens vi skrev oss inn i manntallet. Litt nedi lia fant vi en plass der vi kunne nyte noe varmt og en liten matbit. Etter 3 timer var vi tilbake til bilene. 6,5 km og 560 høydemeter var tilbakelagt. Dette gav oss god samvittighet til å benke oss foran TV’en og se håndball finalen. Hei Norge! Inge

P1070042P1070044Bursfjedlet 1

Share this nice post: