Gåturer

Gåturen 29.11.15 Vatne – Gramstad

IMG_0389Gåturen denne gang hadde startsted ved skytebanen på Vatne. 14 stk møtte opp for å være med på tur. Snittalderen sank betraktelig på denne turen i forhold til andre, da vi fikk den glede å ha med oss Bryne CK sitt elitelag for damer på tur. Første mål var Vassfjellet. Med sine 291 moh så fikk vi en flott utsikt ned mot Hana og Jæren. På grunn av litt dårlig sikt klarte ikke Lillian å se helt til Egersund.

Turen gikk så mot Kubbetjønn. For noen var det første gang å komme hit. Helt klart et nytt mål for en god økt på sykkel. Nede på Gramstad ble vi enige om å legge turen tilbake igjen og dermed fikk vi ikke tid til å gå opp mot Dalsnuten. Vi stoppet ved stien til Bjørndalsfellet for å få i oss maten og fylle opp koppen med noe varmt. Flott å se en så stor gjeng på tur. Deretter ble det en siste motbakke før vi var på vei ned mot bilene igjen. 2t 50 minutt, 7.5 km og ca 380 høydemeter. IL.  Se bilder.

Share this nice post: