Nyhet diverse

ÅPNING AV RIO- BANEN I NJÅSKOGEN

Vi trenger litt hjelp til å få på plass noen småkaker/kaker og kaffe, de som har mulighet i å få levert noe på lørdag innen kl 14:00 gir en beskjed til Bjørn Kjetil om det! bk.aanensen@gmail.com

Vi inviterer til offisiell åpning av Rio- Banen i Njå- skogen, Time Kommune,

lørdag 28. Nov kl. 1400.

Dugnadsfolket, med familie, er spesielt velkomne, samt barn og ungdom fra de ulike klubbene i distriktet…pluss ekte terrengsykkelentusiaster!

Ta gjerne med sykkel for å utforske skogen litt og da også få testet de ulike løypene som nå er blitt merket i Njå- skogen. Selvsagt hører det med at en prøver seg på Rio- Banen, enten til fots eller på sykkelen. For mange blir den sløyfen noe å strekke seg mot da den er rimelig teknisk krevende.

Prosjektet, Rio- Banen, er blitt skapt på rekordtid grunnet gode samarbeidspartnere i T. Stangeland AS og PON Rental, samt dugnadsengasjement fra terrengsykkelentusiaster på tvers av klubbtilhørighet i distriktet.

Jæren Skoglag, som Bryne Cykleklubb har kontrakt med for bruk og leie av skogen, har vært fleksible og raske i vendingene for å få til dette på rekordtid. Olympiatoppen har garantert økonomisk støtte som skal dekke de faktiske utgiftene på det som er blitt gjort for å skape en Rio-bane for meg.

Jeg/ Vi ønsker å skape en sykkelarena for liten og stor hvor vi kan samles til trening, læring, motivasjon og tilhørighet uansett alder, nivå, kjønn og målsetning på tvers av klubbene her i regionen.

Njå-Skogen BikePark kan bli en realitet dersom vi er mange som ser en visjon i en slik felles sykkelarena på tvers av klubbene.

Jeg håper og tror at mange familier og mange barn / ungdom fra de ulike klubbene her i distriktet blir med oss på den offisielle åpningen kommende lørdag.

1400 Samles m kort velkomst og takketale / servering av litt mat og drikke.

1430 Klipping av snor

Vi prater, sykler og spiser sammen frem til ca. kl 1600.

VELKOMMEN

Fakta:

500 meter Rio- Bane (Hele Rio sløyfen er ca 1 kilometer)

Vell 1000 timer dugnad på 3 ukers innsats.

200 Tonn grus

60 tonn pukk

90 ton stein

 

Mvh Gunn-Rita Dahle Flesjå på vegne av alle involverte i bygging av Rio-Banen.

Share this nice post: