Nyhet diverse

Bryne CK kvinner 2016

Bryne CK vil i 2016 satse bra på kvinnene i Nasjonale ritt, og har fått til å ha et lag bestående av rutine og noen som debuterer i nasjonale ritt som Norges Cup og NM. Lagets jenter blir trent av Tone Hatteland Lima.
Klubben går inn i en ny fase med et seniorlag som satser på Norges Cupen. Bryne CK kommer til å bli blant de tre største klubbene for kvinner i Norges Cupen og vil i samarbeid med Team Hitec Products få til noen internasjonale ritt. Bryne CK har flest kvinner på Team Hitec Products gjennom Janicke Gunvaldsen, Tone Hatteland Lima og Lauren Kitchen.

Bryne CK vil i 2016 bestå av:
-Stine Borgli
-Lillian Løyning
-Andrea Terjesen (Ny fra Sandnes)
-Erika Lyngsnes (ny fra Sandnes)
-Tiril Hole Mohr (ny fra Hero)
-Katrine Aalerud (ny fra Hero)
-Janicke Gunvaldsen
-Tone Hatteland Lima
-Lauren Kitchen

Share this nice post:

En kommentar om “Bryne CK kvinner 2016

Det er stengt for kommentarer.