Nyhet diverse

Sykkelboken Min Giro

mingiroJeg er en sykkel-entusiast som tidligere har gitt ut sykkelbøkene «Norge på langs» og «Min Tour».
I fjor sommer syklet jeg mitt eget Giro d’Italia og nå er boken «Min Giro» endelig klar. I tillegg til å fortelle om hvordan jeg opplever å sykle min egen Giro, tar jeg mange muntre tilbakeblikk på den rikholdige historien til Giro d’Italia når jeg besøker steder (les lange oppoverbakker) hvor spesielle episoder har skjedd. Boken er på 151 sider og inneholder også 68 av bildene jeg tok underveis, ref. vedlegg for kopi av bokomslag, samt en smaksprøve i form av kapittel 16.
Siden det å gi ut sykkelbøker i Norge er en heller smal nisje, vil jeg sette stor pris på om dere kan videreformidle dette. Dersom det skulle være av interesse for noen å sikre seg et eksemplar av boken for kr 298 inkl. frakt, kan dette gjøres ved å sende bestilling på e-mail til asbjorn.nygard@hotmail.com.

Mvh
Asbjørn Nygård

Share this nice post: