Nyhet diverse

Nytt medlem igjen i Bryne CK!

medlemscapsDa kan vi igjen ønske nytt medlem velkommen inn i Bryne CK!
Det er Nils Martin Rugsveen fra Bryne.

Vi håper at også du vil trives med oss!

Share this nice post:

En kommentar om “Nytt medlem igjen i Bryne CK!

 1. Hei, og takk for velkomstmeldingen.
  En kort intro om meg selv:
  52-årig østlending som har bodd i denne regionen siden -88. Har vært periodevis aktiv som turritt-syklist med lavt til moderat ambisjonsnivå. Min største og viktigste konkurrent er meg selv, og jeg gleder meg over de resultater jeg oppnår i rittene, selv om jeg har langt fler foran enn bak på lista.
  Jeg kjenner mine begrensninger, men har fortsatt tro på mitt potensiale, og jeg har meldt meg inn i Bryne CK først og fremst for å komme inn i et miljø hvor jeg kan trene systematisk mot mitt store mål for neste sesong: http://www.osloparis.no
  Til dette prosjektet startet jeg opptreningen nå i august, og skal holde det gående med systematisk oppbygging gjennom vinteren, før turen fra Oslo til Paris starter 14. juli.
  Hvis det er noen andre som har samme mål, eller som vurderer å delta, hadde det vært fint å trene sammen. Det kan gjøre jobben litt lettere.
  Ser fram til å møte medsyklistene i Bryne CK!

  Med vennlig hilsen
  Nils Martin Rugsveen

Det er stengt for kommentarer.