DamegruppenSportsliggruppeStine Borgli

NM Landevei 2015, «OL-poeng» til Stine Borgli!

StineBrynejentene hevdet seg sterkt på alle tre øvelsene de stilte opp i under NM på Lillehammer. Alle 4 tok medaljer, Lauren, Tone og Stine tok bronse på lagtempoen i Brumunddal, og Janicke på Gaterittet i Gjøvik. Dette var også Janickes første medalje i NM! Men den kanskje sterkeste prestasjonen sto Stine Borgli for da hun ble nr 5 på fellesstarten i den meget tøffe løypa i Lillehammer. Hun var den eneste som fulgte «kanonene» Lorvik, Bjørnsrud og Johnsen i den tøffe siste bakken, men klarte ikke helt å henge med helt opp. Hun ble tatt igjen og spurtslått av Emilie Moberg om 4.plassen, men 5.plassen er altså meget sterk, og hun tok et dyrepart UCI-poeng som gjelder som OL-poeng for 2016! La oss håpe hun og de andre jentene fortsetter den fine framgangen, for Stines del må det kalles comeback!

Karl Lima
Sportslig Utvalg

Share this nice post: