Klubben i mediaTour of Norway for Kids

Glede i kvært tråkk!

jbl06072015Bryne sentrum var i går kveld fullt med glede i kvært tråkk! Det vart for første gang arrangert Tour of Norway for kids på Bryne Torg! Det vart en enorm fin suksess, langt over 400 deltakende ryttere tilstede! Vi takker ivrige deltakere, foresatte, publikum, Interspons, TV 2, Bryne Røde Kors og egne dugnadsfolk som gjorde dette til en kjempeopplevelse! Tour of Norway for Kids var allerede på oss rett etter siste rytter var i mål, at dette må vi gjøre om igjen neste år! 🙂
På onsdag under Tour de France sendingene, vil vi kunne få se en del stemningsrapporter fra de yngre deltakerne i løpet! I mens kan man kikke på litt bilder fra før, under og etter arrangement her. Se bilder.

I tillegg var også Jærbladet på plass og tok mange fine bilder! Se bilder.

Share this nice post: