Treningsrapport

Rapport fra lørdagens tur

I dag gjekk turen, med god guiding av Trond, om Hognestad, Steinsland, Hestholen, diverse småveier til vi kom ut på Nordsjøveien, Bore, langs sjøen ved Sele, her guidet Odd Rune oss ut till Nordsjøveien igjen via mange småveier, nordover til Soma via gamle Tjeltavei, ville så ta til Optimere og så sørover, men med store protester fra Lillian, som ville ta ein mykje «koseligere» vei, endt vi opp på noen fine grusveier på Folkvord, til gamle Folkvordvei, via Julabygda til Gandal, og så tilbake til Bryne via Sandtangen, ca 3,5 time. Stort oppmøte, tror vi var 22 stk, 7 av disse damer. Flott at dere fra Vigrestad og Varhaug tar turen til Bryne og sykler med oss. Det ble vist ingen bilder i dag dessverre, får huske det neste gang.
Takk for turen alle sammen, ny tur neste lørdag:-)

Share this nice post: