Bryne CK lagetTreningsrapport

Lagtrening i gang!

1februar2015Flott tur i dag med skikkelig blide og spreke folk i nydelig vær. Turen gikk som planlagt, men rundt Frøylandsvatnet på Njå siden pga av at det ble sagt at det var isete på grusen. Videre til Sandnes, Hillevåg, Stavanger og over til Tananger. Her hadde vi en pit stopp på noen minutter. Turen fortsatte til Ølberg, Tjelta, Bore og langs kysten til Bryne. Nils Gunnar Rage satte inn et støt her. Fikk en liten tempoøkt med vind i ryggen før vi roet ned inn til Bryne. Turen ble ca 10 mil og drøye tre timer.
For fremtidige fellestreninger er den eneste sikre måten å bli med på trening ved oppmøte på Bryne. Du kan selvfølgelig bli med på eget ansvar der du vil. Ref episoden i dag. Rutevalg annonseres på forhånd slik at folket kan kle og sko seg etter forholdene. Fellestrening bør prioriteres. Det er ikke mange fellestreninger og det er nok av muligheter til å trene på andre måter eller ruter.
Tusen takk for en flott tur folkens! SO.

Share this nice post: