Nyhet diverse

Spinning

Hvorfor sitte hjemme og spise is med vanilje når du kan være med oss å spinne med Silje ? Ny økt på torsdag kl 20 hos SATS ELIXIA – Silje Undheim har ansvaret denne gangen. Hun melder følgende om opplegget: På torsdag blir det 4 x 4 intervaller. Det blir hardt, men herlig ! Vi varmer opp i 10 minutter,deretter 4 x 4 intervaller på 85 – 95 % av maksimal hjertefrekvens, avbrutt av 3 minutter med aktiv pause (snakkefart) tilsvarende 70 % av maksimal hjertefrekvens. Det dukker opp flere utfordringer underveis. For å komme i mål må du spurte, du møter fartsdumper og du blir utfordret til å stå mesteparten av intervallene, selvsagt valgfritt. Timen passer for alle – det er du som styrer deg selv. Det blir bånngass musikk og mye bass. Håper vi ses !

Share this nice post: