Nyhet diverse

Spinningen er i gang

Vi var ca 20 stk som møtte fram til sesongens første spinning Bryne CK hos SATS ELIXIA – disiplinert kjøring og samla felt fra start til mål. Rolf Helge loste oss trygt gjennom en god time med relativt høy puls og meget bra intensitet. Først oppvarming i noe minutter før vi tok fatt på første intervalldrag. Etter en kort pause var det 3 nye intervaller på ca 8 minutter hver, med puls opp mot 85-90 % og mulighet for å knalle til litt ekstra mot slutten. En bonusbakke til slutt på ca 4 minutter med samme intensitet. Nedsykling og trim for eldre (bøy og tøy) helt til slutt. Tror samtlige gikk hjem glade og fornøyde etter ei god og effektiv treningsøkt. Neste gang er det Frode som har ansvaret for økta – ser ikke bort fra at han vil kjøre litt pes. Håper å se alle igjen pluss enda noen flere – bare å møte opp, ingen påmelding foreløpig.

Share this nice post: