Nyhet diverse

På vei hjem

Da er det visst tid for hjemreise for oss som har tilbringt den siste tiden i Italia! For en tid det har vært! Startet sist søndag med Grand Fondo ritt som vi ble premiert blant topp 20 og fikk premie for de som var kommet lengst ifra til start! Etter dette gikk det bare slag i slag med høyde og lengdemeter med trening, fabrikkbesøk på Moa/Nalini fabrikken, kulturelle utflukter og besøk i San Marino! Søndag toppet vi det hele med å vinne et Grand Fondo ritt i Bologna sammenlagt, premie også der for lang veis farende og utmerkelse fra Grand Fondo Forbundet i Italia!
Kvelden ble det jubileumsfest med taler og andre innslag og som ble toppet med at Rudin Petersen og Marton Digernes ble utnevnt til Æresmedlemmer av. Bryne CK!
Tusen takk til alle innvolverte, fra hotell til alle deltakerne på turen!

Share this nice post: