Aktivt ritt

Randers Bike Week dag 4

4. Dag Randers Bike Week. Dagen starter med strålende sykkel vær. Lett skyet og 21 grader ved start og 27 grader og sol ved målgang. Dette vil bli varme 11 mil i Bjergløpet. Vi befinner oss i de danske alper, ca 100 meter over havet. Og den som tror dette blir ei flat og lett løype, har ikke sykla her før. Her går det opp og ned, til høyre og venstre i et kjør, og de bakkene er seige. Gutta er klare, starten går og vi venter spent på toppen av bakken første gang like ved målgang for å sekundere. I front av feltet ser vi Vegar og Geir Henning. Noe er urovekkende. Hvor er Einar ? Vi kan ikke se han. Vi hører at han har hatt et teknisk uhell. Der ryker sammenlagt seieren vår. Einar ble etter 3 km. Av rittet regelrett på kjørt bakfra i en krevende 140 graders høyre sving som kommer like etter en rask utforkjøring. Her må du bare bremse opp. Det er det selvfølgelig noen som ikke gjør.Resultatet av dette er at Einars bakhjul blir påkjørsel, det blir brudd i giren, ødelagt hjul og ramme. Resultatet av dette er full stopp, og tankene går til søndagens hovedmål NM i Oslo. Hva nå? De to andre Bryne ck gutta står på videre, de kjører bra og er aktive i feltet. Kreftene tærer litt på for de fleste , og det brytes opp i flere små grupper. Både Vegar og Geir Henning kjemper heroisk, og kommer i mål i strålende sol som nr. 5 og 6. Geir Henning har til og med en kanonspurt på lager, den ser bra ut. Bra jobba på en ellers litt trist Bryne CK dag. PS! Einar har reservesykkel. Så pass på, han blir klar til NM på søndag. Familien stiller opp med reservesykkel på kaien slik at Einar kan kjøre til høyre mot Oslo og NM når han kommer til Kristiansand. I morgen er det gaterittet i Randers, her blir Vegar en farlig mann å se opp for. SOJ. Se bilder.

Share this nice post: