Aktivt ritt

Randers Bike Week dag 3

Randers Bike Week, 3. Dag. Så kom GULLET! Det var ingen ringere enn Sir. Einar Lode som tok seieren. Dette er en kort og heftig tempoetappe som var preget av sterk vind som føles at den kommer fra alle kanter. 5,6 km. tempo på 7 min. 24 sek. Full guffe fra start, men Einar holder hode kaldt. Tar det med «ro» første 500 m, og drar deretter i gang blåsebelg og muskulatur. Da går det unna. Og merk at denne løype ikke er flat. 2/3 av løypa har stigning. Tiden er klart best i klassen, men Einar får en stri jobb med å ta inn tid i morgen i Bjergløpet. Hans mulighet for å vinne sammenlagt ligger i et gunstig brudd i morgen, samt en heilt råe Einar som har dagen på gaterittet lørdag. Vegar Bakken kjørte bra , kom inn på 8 min. Han var fornøyd med gjennomkjøringa, men sa at han fikk det litt allerede i starten før det løsnitt litt i bakken. Han tar litt innpå sine konkurrenter i 50 klassen
, men må skjerpe seg skikkelig i morgen i Bjergløpet. Geir sparte litt på kruttet i dag og kom inn på 8,22. Han har fortsatt litt tid til gode på Vegar i sammendraget, og skal få jobbe hardt i morgen for å forsvare og spise posisjoner. Geir Henning Larsen skal trø til i morgen, og forhåpentlig hjelpe seg selv, Vegar og spesielt Einar fram i front. Vi får krysse fingrene for morgendagen, da dagens korte tempo ikke skiller så mye i sekunder. Her nede har det vært en overskyet dag med litt vind. Temperaturen er helt ok. Vi gleder oss til i morgen, og tar gjerne imot flere Bryne gull. Susanne Andersen tok seg i dag den frihet å trille en tur. Hun skal hjem til Stavanger for å lade opp til større oppgaver over 6 dager i Sverige. Vi i Bryne som har hatt fornøyelsen av å se Susanne håndtere sykkel på proff manerer i de danske løypene , ønsker henne lykke til i Sverige. For de tre Bryne gutta som skal direkte til NM, ser dette lovende ut. SOJ. Se bilder.

Share this nice post: