Aktivt rittUte på tur!

Randers Bike Week dag 2

Noen bilder fra fellesstart Randers Bike Week i dag. Rapport om resultater kommer senere, men i hovedsak en litt tung dag i dag for Bryne rytterne og Susanne Andersen fra SSK, dette på grunn av god og taktisk kjøring av danskene. Se på bilde nr. 1. Vegard Bakken i fullt driv med Susanne Andersen på hjul. Litt forskjell i massen på disse 2 som stiller i samme klasse i denne konkurransen. Litt urettferdig, men slik er det i dag. Vegard som hadde en bra dag i går, hadde det litt tøffere i dag. Susanne slapp ikke Vegard en millimeter og holdt til mål, riktignokk noen minutter etter teten i dag.The King og Mountain Einar Lode i polkatrøya. I dag kjørte danskene for fullt i sidevinden for å få noen minutter på Einar. Einar viste sin styrke i går, og fikk stor oppmerksomhet og fikk svi litt for det i dag. I hver eneste luke var det ingen vilje av feltet til å kjøre inn bruddene, og for Einar sin del ble det å vurdere når han skulle ta denne kampen. Brynegutta fikk derfor en litt stri tørn i dag, men tross dette god og tøff kjøring i ei løype som «suger». På det ene bilde, Geir Henning Larsen i front av feltet på runde 2. Geir hadde en bedre dag i dag og kjørte aktivt og våkent. Geir var «nesten » med gruppa til Einar i mål. For Geir så det ut som det er bedring på gang. Han kjører seg nå i form til NM på søndag. Resultater kommer senere i dag. PS. Det var Mickal Bornack som er min konkurrenten i 55+ klassen som stakk av med seieren i dag. Han må ha gjort mye riktig i år, da jeg mener at han er 55 år. SOJ. Se bilder.

Share this nice post: