Aktivt rittUte på tur!

Randers Bike Week

Da er Randers Bike Week i gang. 5 dager i tøffe løyper i og omkring Randers. Alle løypene er lukket for biltrafikk, så dette er et ritt du føler du kan sykle som en proff. Det er et fantastisk Vær, løypene er upåklagelige og arrangøren stiller som vanlig opp med vakter, service og godt dansk humør. For Bryne CK stiller i dag Einar Lode, Vegard Bakken og Geir Henning Larsen. 1. Etappe er Criteriums ritt, 11 runder i en krevende løype. Våre fantastiske Bryne ryttere er godt tatt vare på av respektive koner, samboere og i skrivende stund Sten Ove Jensen med frue. Sten Ove er fotograf, skribent og litt passiv medhjelper i og med nylig operert kne.
Einar kjører aggressivt og fantastisk, og er i front hver eneste runde. I runde 6 tar han også bakkespurten klart. Deretter prøver konkurrentene å kjøre han i senk, Einar må i hver eneste runde gjøre en jobb for å kjøre inn danskene som kjører godt som lag for å slite ut rytterne i rødt. Vegard og Geir Henning henger greit med de første 6,7 rundene, men det ble etter hvert tungt i bakken som skal passeres 11 ganger. Farten er høy, og snittfart er rundt 40. Vegard har en midt i mellom dag og kruser inn til 5. Plass i klassen 50 +. Geir Henning sliter litt med forkjølelse og har en litt tyngre dag, han blir nr. 7 i klassen. Einar kjører knallhardt og blir nr. 2 i klassen. Knall innsats på alle mann. I morgen er det nye muligheter med 10 mil fellesstart i ei tøff løype. Værmelding er 20 grader, så det kan bli en fin dag i Bryne drakten. PS. Jeg synes også det er grunn til å nevne Susanne Andersen 15 år Stavanger Sykkelklubb. Hun smadrer konkurrentene både i kvinner senior og junior. Hun kjører så fantastisk at hun kommer i mål i sammen med Einar Lode og ca. 15 andre ryttere i senior C, D, 40 år og 50 års klassen. Dette er et super talent som holder tritt med både unge og garvede mannlige sykkelryttere. SOJ. Les mer.

Share this nice post: