Nyhet diverse

Nedstrandrittet

nedstrand2014Terrengavdelingen på ny tur. Denne gangen var det Nedstrandsrittet i Hindervåg i Nedstrand som stod for tur. Kjempebra ritt med mye bra sti og med 1100 høydemeter fordelt på 40km var det et hardt ritt slik ekte terrengritt skal være. Vi var flere fra Bryne CK og det viste igjen da Einar Lode spurtet og vant rittet og foran Thomas Nærland. Arnstein Nagell fra Bros tok 3. plassen. Odd Kåre Tønnesen kom på 11, Hans Inge Rege på 15. og Bjørn Kjetil Aanensen på 22. plass. Kjempebra arrangement med god middag til alle deltakere etter målgang. Dette er er ritt vi ønsker å sykle igjen. BKA. Resultater.

 

Share this nice post:

En kommentar om “Nedstrandrittet

  1. Jeg er fra Bryne, og var også med på rittet. Vant en Bros Endorphin sykkel trukket på startnummeret mitt! Ble forøvrig nummer 161 av cirka 200, siden jeg ikke har de nødvendige ferdighetene til å sykle i terreng. Var en krevende løype, og veldig bra arrangement.

Det er stengt for kommentarer.