TurrittUte på tur!

Telemarkskanalrittet i solskinn

TelemarkskanalenOdd Kåre Tønnesen og meg valgte å prøve oss på Telemarkskanalrittet, ett asfalt/grusritt på terrengsykkel. Vi hadde litt ambisjoner på forhånd så vi valgte å kjøre offensivt fra start  og svei nok av litt krefter for da hovedstøtet gikk i den første lange stigningen , måtte vi se at 5 mann klarte komme seg avgårde. Vi ble etter hvert  en gruppe på 10 mann som jaget dem, uten at vi lyktes , etter 4 mil ble vi enige men en fra Notodden om å støte oss fra gruppa og jage hardere alene, litt rot ang hvilken side vi skulle ta ved en trafikkøy gjorde at han fikk rykket fra oss i det vi fikk øye på teten. Odd Kåre og meg kjørte partempo i noen mil og klarte til slutt å nå igjen teten og vi satt samlet 7 mann til det gjennstod 18 km da ble det ett rykk som Odd Kåre klarte bli med på og  ei fem mannsgruppe fortsatte å kjempe om seieren. Odd Kåre ble «fintet» ut av 3 mann som samarbeidet  og ble tilslutt nr 4, og kom inn på 6. godt 2.30 min bak. Ett flott ritt i flott sommervær og nydelige omgivelser som vi godt kan anbefale andre å prøve seg på. Hilsen Hansi

Share this nice post: