Bryne CK lagetNyhet diverseUte på tur!

En eventyrlig tur for Solstrålene i dag!

solstraleneSirdalVi annonserte for et par måneder siden at i dag skulle vi ha langtur om Sirdal! Sett i forhold til været som har vært og meldt de neste dagene, fikk vi drømmeforhold for Solstrålene! Vi startet opp på Kinoplassen klokken 08:30 med 18 mann! Plukket opp to til på høgjæren og rullet videre i lett motevind og sol. På Vikeså var det to som ville bare om Byrkjedal, så de svingte av der og vi fortsatte til Helleland og en liten pit stopp, her var det to fra Expressen som bare fortsatte alene. Vi rullet videre oppover Gyadalen mot Tonstad. Her var det en del veiarbeid og grusveier i den anledning, det endte med flere punkteringer. Men dette ble fikset med smil og vi kom oss videre mot Tonstad. Her var vi på nyåpnede Tonstad Bakeri, en nydelig plass med kjempegod kaffe og bakervarer! Etter en stund der, startet vi oppover mot Sinnes med kaffeføtter og smil. Der oppe klarte en å rive av frontsjalter, men med litt strips og div så ble det fikset så han kunne bli med videre! Full fart nedover til Byrkjedal for lappe og kaffe prat. Etter en stund der, nye kaffe føtter og på an igjen. Gikk i nydelig fart heim og undertegnede fikk loggført 22,2 mil, nesten 30 i snitt, rundt 2 000 høydemeter  og et stort smil! Dette var en kjempefin tur der det ble kjørt veldig bra på rulle og bakker! Se bilder.

Share this nice post: