Treningsrapport

Nyyydelig treningstur i dag!

Lørdag morgen klokken 09:00 var det 20 stk på plass på Kinoplassen i nydelig vårvær! 2 stk damer med MTB, som tok avgårde til mer ulendte veier, mens vi 18 andre satte nasen mot Undheim. Vi holdt fint rolig tempo oppover til Karlsbu og så videre på toppen av Brusalia. Her hadde vi en liten drøs og så satte vi i full fart nedover til Brusand. Vel nede på Brusand samlet vi troppene igjen, før vi satte fart på rulla langs sjøen. Dette gikk veldig bra, takten vi holdt var mye bedre en sist trening. Farten var veldig stabil. Vi svingte av RV 44 ved Nærland og videre mot Bore. Ved Wiig fikk vi en punktering pga stort hull i asfalt, men alt gikk vell. Ferdig lappet satte vi nasen igjen mot Bore og så opp til Horpestad og Bryne. Vi var alle enige at det var en kjempefin tur! Vel hjemme og litt småstopp underveis, så hadde det gått totalt 4 timer og 10 mil i banken! Se bilder.

Ny tur igjen søndag morgen, 09:00 fra Kinoplassen! Husk å stille vekkeklokken 1 time mot sommer! 🙂

Share this nice post: