Aktivt rittUte på tur!

Uhell på dag 2 i Spania

knutreiestadDag 2: Som kjent skulle vi ta det litt med ro, vi ble satt i båsen og vi glemmer egentlig det meste når startskuddet går… Det med startnummer på sykkelen gjør noe med deg. Været var ikke helt det store i dag, det regnet og blåste litt, men det stopper ikke oss 🙂

Etter første dagen blir du seedet mer der du hører hjemme i puljeoppsettet. Det ble ikke det samme jaget som dagen før hvor alle mente at de hadde feil plassering og kjørte noe helt vilt! Vi fikk en grei start, det skulle ikke så lenge til før vi hadde god fyr i maskineriet! Det ble et fint driv oppover på stigningen som startet med 1000hm, litt stupbratte grus/asfalt/betong stigninger i starten som gikk over til finfine singeltracks. På toppen av 1400 m fant vi snø, noe småkaltd ble det men vi er jo fortsatt fra Jæren. 500 meter inn i den første tekniske utforkjøringen måtte Knut stoppe for å ikke kjøre i en rytter som tok det veldig med ro! Sleipt underlag, 3 steiner på 100km2 og en Knut. Det endte med kneet rett i den ene av 3 store steiner som lå der. Det ble konstanter behov for medic og 100 meter nede i bakken stod Thomas med et ødelagt dekk. Han valgte å ta følge opp til siste matstasjon hvor det var en ambulanse! Vi kom oss opp og ble plassert i ambulansen, her fikk vi mat og godt humør av helsepersonellet. Siste rytter måtte komme før ambulansen fikk kjøre til startområdet hvor de kunne sy Knut sammen, så det ble besluttet at de skulle sy på plassen.

Etter de var ferdige med dette så var siste rytter passert og vi kom oss ned til målområdet og fikk oss opp til hotellet. Thomas fikk kjøre for 2 fra målområdet til hotellet!
Knut skulle møte rittlegen i målområdet en time etter på, for å få resept på antibiotika. Legen tok av bandasjen og ble egentlig litt forbannet for dette var absolutt ikke godt nok! Her ble det en liten operasjon hvor det ble skåret bort litt dødt vev og sydd sammen i en go i stedet for 2 som det ble gjort i ambulansen. Litt flaks og, for det ble funnet noe dritt under huden som ble tatt ut. 8 + 8 sting og noen promille mindre kropp så var det over og ut for Knut sin del. Litt synd, men det er ingen ting alvorlig. Han kommer sterkt tilbake på hjemmefronten!

Vi er ute av sammendraget men Thomas kommer til å fortsette sammen med Ståle Josdal og Ketil Nygård som er fra andre klubber i Rogaland.  Knut & Thomas

Share this nice post: