Aktivt rittUte på tur!

Rapport fra dag 1 i Spania

Da er vi på plass for å kjøre Andalucia bikerace for Bryne CK. Turen til Malaga gikk som smurt. På veien til Jaen satte vi sammen syklene ved en bensinstasjon for å ha trykkluft til dekka. Vi kom oss inn på hotellet, hentet startnummer og fikk oss litt mat før vi krøp tidlig til sengs. Dag 1: Begge 2 har vært syke i forkant av rittet og vi håpet at det skulle gå seg til i kjent jærsk ond. Vi startet greit og det kjentes ikke så aller verst i starten. Vi kjørte halvhardt og hadde en fin driv til det begynte å gå oppover! Her kjente vi at det hadde vært sykdom i hus for relativt kort tid siden. Når vi kom oss opp så fikk vi kjørt litt teknisk og begge 2 kjørte bra teknisk! Humøret var hvert fall på topp =)
Det er mer enn hva vi kan si om de andre vi syklet med i løypa, her ble litt køsykling i de tekniske partiene noe som følgte hele etappen.
Etter halv etappe fikk vi det ganske greit begge 2, i den siste store stigningen var det tøft! Her var Thomas på grunnfjellet å klorte etter krefter for å komme i mål, Knut var greit på felgen han og men det kan ikke sammenlignes med det Thomas var gjennom i slutten.
Det ble ikke helt som vi hadde sett for oss, men nå går vi inn med et fokus om å fullføre, å det kan bli tøft nok slik som helsa er. Det positive i er at det gjelder begge 2, så vi ødelegger ikke for hverandre!  Knut & Thomas 🙂

Share this nice post: