Treningsrapport

Jøje meg

bcktrening05012014Jøje meg for et vær det ble på treningen i dag tidlig! Værmeldingene fra i går stemte ikke så veldig i dag tidlig, men det hindret ikke 14 ivrige BCKere til å ta ut på tur! I stiv kuling og pøsregn satte vi nasen mot vinden og utover Jæren! På Nærbø var det noen som fant ut at det var overvurdert varmegradene litt og snudde på vei hjem. Vi andre tok oss videre mot Varhaug og så til Vigrestad. Der tok vi en pause på bensinstasjonen i le for vind og regn. Fant ut da at nok var nok! Satte nasen hjemover igjen med for det meste stiv kuling i rygg gjorde til at det ble litt fartslek hjemover innimellom! En tur jeg hadde aldri tatt alene, kjekt at vi er et fellesskap som tar ut i sammen! 3 timer og 65 kilometer var loggført når jeg kom meg inn i dusjen! 🙂

Share this nice post:

En kommentar om “Jøje meg

Det er stengt for kommentarer.