Treningsrapport

Sykleturen

Ut på tur – aldri sur  8 staute kara drog ut frå kinoplassen i dag kl 0900. Inspirert av turvalget som 4 andre «kara fra sahara» hadde toge i går, valgte vi å sette kursen nordover. Langs Frøylandsvannet mot Kverneland. Deretter mot Gandal og Sandnes. Så turstien langs Gandsfjorden. På toppen ein plass i eit byggefelt i Hillevåg tok vi fine bilder. Etterpå bar det til Sørmarka, Forus, Sandnes og riksvei 44 og heim. 66,3 km, ca. 3 timar, snittfart ca 22 km/t, 515 høydemeter og 2468 kcal. Goe hyns  Av og til fekk nokon av oss litt høg puls, og det må ein rekne med når vi er i forskjellig form, men då ga ein bare beskjed på ein hyggeleg måte og farten blei tilpassa alle. På toppen av bakker stod ein og venta på kvarandre. Ein kjekk og goe tur i finværet. Opphald så og si heile turen.
Folk må bare legge ut på facebook når dei skal på tur. Dæ æ grævla jillt å sykle i lag. Og nye plasser og ruter oppleves i lag.
Oppfordrer også folk til å legge ut bilder på turer dokke he hatt. Enten i regi av BCK, aleine eller med andre. Det kan inspirere andre til å velge ny ruter å sykle. AE.
sykletur

Share this nice post: