Treningsrapport

Tirsdagstreningå

3 damer og 18 mann stilte til fellestrening i dag, turen gikk til Kverneland via Frøylandsvatnet, til Ålgård via Åslandsbakken, vi tok inn bak Ålgård stadion på grusvei og ut ved DFU, så videre til Sælandskogen, Undheim, Risa, Mauland, Hognestad og Bryne, godt 2 timer. Det var en del vind i enkelte parti, dette merkes på rekkene, ikke de fine som vi så sist tirsdag. Det var noe smågrupperinger og ustrukturert kjøring og løypesjefen var en av de som drog på inni mellom (hm, han er jo en av de som inviterer til rolig langtur:-)) Ellers så ble det et langt strek m sykkelister fra Mauland til Hognestad pga. en del biler som skulle forbi og mye vind gjorde det vanskelig å samle gruppen etterpå, dette resulterte i 2 grupper, den ene tok strake veien til kinoplassen den andre surret inni byggefelt på Kvåle og mistet mest sannsynlig Mari en plass inni der, men Gustav mente konen hadde såpass til stedsans at hjem fant hun alltid. Takk for nok en flott tur, håper vi sees neste tirsdag 🙂 MH.

Share this nice post: