Treningsrapport

Tirsdagstreninga

Tirsdagstrening: Jeg var litt spent på hvor mange som ville komme i dag, undertegnede og 10 menn møtte for fellestrening i det vi har mye av på Jæren, regn og vind men det var nå ok temperatur. Turen gikk til Kverneland, Fjermestadbakken, over til Figgjo via Åslandsbakken, Sviland og den beryktede pinglebakken, Høyland kirke og inn på løypa til Nordsjørittet tilbake til Bryne, godt 2 timer. Vi får fint til dette med å ligge i rolig sone, det er fri fart i bakkene og de som gidd sykler tilbake til de som ligger bak og ikke er lystne på pulsstigning. Flott gjeng å sykle med, takk for turen:-) Vel møtt neste tirsdag:-)) PS! Plass til flere men husk lys fremme og bak og helst bakskjerm da dette sparer sykkelklærne for sand og skit samt den som ligger bak får det litt mer behagelig. MH.

Share this nice post: