TreningsrapportUte på tur!

Langtur søndag

I dag var det langtur i lag med Øyvind Fredstie fra BCK. Jeg fikk kjørt 226 km, mens Øyvind kunne plusse på avstanden fra Sandnes til Ålgård to ganger. Temperatur var bra hele veien. Ikke for varm og ikke for kald. Varmest var det i Tonstad med 20 grader.

Hele veien Oltedal og opp til Sirdal kom vinden fra sør. Pga. fjellene opplevde vi av og til en del motvind og andre ganger regulær sidevind.

På vei mot toppen av Hunnedalen fikk vi et godt trykk i pedalene og hadde oss litt fartsleg opp bakkene. Hadde god fart resten av veien til Sirdal. Resten av turen, uten om strekningen mellom Helleland og Egersund, hadde vi hard vind mot oss. Hele tiden. Det var tungt å skyte fart på sykkelen, og vi lå for det meste ned i bukken. Kjennes godt i nakken og ryggen i etterkant.

Planen var å sykle E39 fra Helleland og hjem. Pga. mye trafikk valgte vi å sykle rundt Egersund og så ta riksveien opp langs kysten. Men her var det flere bilister som ikke likte syklister, og de kjørte så tett på oss at vi flere ganger var nær ved å bli truffet. Derfor svingte vi av riksveien ved Brusand, og kjørte innerveien til Vikrestad og videre til Nærbø.

Øyvind og jeg skilte lag ved Garborgrike. Resten av veien hjem foregikk uten særlig trykk i pedalene. En flott dag, en flott tur i et super godt selskap :o)

Rute: Ålgård, Byrkjedal, Sirdal, Tonstad, Helleland, Egersund, Brusand, Vigrestad (innerveien), Varhaug, Nærbø, Undheim, Ålgård. Johnny Stausholm.

tur2

tur1

 

 

 

tur3

Share this nice post: