Aktivt rittEinar LodeUte på tur!

Referat siste dager av Randers Bike Week

3.etappe, tempo 5,6km

En kort tempoetappe som Rene vant foran dansken i gul trøye, og med Einar på tredjeplass. Geir Henning havnet midt på treet. På lagkonkurransen øker vi ledelsen med noen sekunder.

4.etappe, «Bjergløp» 108km

Mye rykk og napp i bakkene fra start. Geir Henning kom med i avgjørende brudd ut på 5. runde av 7. Bruddet bestod av 5 ryttere. Ut på siste runde stakk 2 stk fra og Geir Henning måtte kjøre om 3.plass. Feltet med Einar og Rene tok innpå på slutten, men det holdt unna med 18s. Geir Henning vant spurten om 3.plass og Einar tok spurten i hovedfeltet og var langt nok foran Rene til å overta 2.plass i sammendraget. Rene er på 3.plass sammenlagt, mens Geir Henning avanserte til 7.plass. I lagkonkurransen øket vi igjen, og har nesten 6 min ledelse til neste lag.

5,etappe, 40min gateritt

Det regnet litt før start i en teknisk krevende løype. Typisk forhold for rogalendinger. Rene gikk tidlig i brudd sammen med 2 andre. Einar kjørte seg så opp til disse. Mot slutten fikk Rene nok og måtte slippe. Einar viste seg som den lureste og dyktigste i spurten og distanserte de to andre helt klart. Endelig en etappeseier til Bryne. Rene ble nr 4 og Geir Henning var inne blant de 10 beste.

Sammenlagt ble Einar nr 2, Rene nr 3 og Geir Henning nr 6. Lagkonkurransen vant vi klart.
Totalt sett et meget vellykket etapperitt, både sportslig, arrangementmessing og sosialt.